Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Διαζύγιο για Demi Moore και Ashton Kutcher




Η διάσημη ηθοποιός Demi Moore ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγο της και επίσης γνωστό ηθοποιό Ashton Kutcher.
Ο γάμος της 49χρονης Moore με τον 33χρονο Kutcher κλυδωνιζόταν από τα τέλη
Σεπτεμβρίου όταν μια γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο δημοσιοποίησε τη σύντομη σχέση της με τον Kutcher στη διάρκεια ενός ξέφρενου σαββατοκύριακου στην πόλη αυτή της νότιας Καλιφόρνιας.
«Με μεγάλη μου λύπη και με βαριά καρδιά αποφάσισα να λήξω τον εξαετή γάμο μου με τον Ashton. Ως γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες και όρκοι που θεωρώ ιερούς και με αυτό το πνεύμα επέλεξα να προχωρήσω στη ζωή μου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διάσημη ηθοποιός.

«Αυτή είναι μία περίοδος δοκιμασίας για εμένα και την οικογένειά μου, επομένως θα ζητούσα κατανόηση και σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, όπως θα κάνατε με όλους όσοι περνούν μία παρόμοια κατάσταση», τονίζει ακόμη στην ανακοίνωση της η Moore.
Η Demi Moore ήταν η πρώτη που εξέδωσε ανακοίνωση και ακολούθησε ο Kutcher μέσω του Twitter.
«Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τα χρόνια που πέρασα με την Demi. Ο γάμος είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στον κόσμο και δυστυχώς μερικές φορές αποτυγχάνει. Αγάπη και Φως. ΑΚ», έγραψε στο μήνυμα του ο γοητευτικός σταρ.
Η Moore υπήρξε παντρεμένη άλλες δύο φορές--την πρώτη φορά με τον τραγουδιστή F. Moore και την δεύτερη με τον ηθοποιό Bruce Willis. Με τον Willis, η Moore απέκτησε τρία παιδιά, και ο γάμος τους έληξε το 2000.
Λίγο αργότερα η Demi Moore ξεκίνησε να βγαίνει με τον Kucther και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2005. Η σχέση τους απασχόλησε από την αρχή τον Τύπο, λόγω των 16 χρόνων που τους χωρίζουν.
Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μαζί το ίδρυμα DNA, το οποίο επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της οργανωμένης σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας πούμε και καμιά κουβέντα...