Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

To καλυτερο net-radio


Τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους 6 άτομα, όταν μια μέρα αποφασίζουν να κάνουν κάτι, που μπορεί να υπάρχει σε ευρεία κλίμακα σε όλο το διαδίκτυο,
αλλά με εντελώς διαφορετικό πιστεύω;Να τα σπάσουν με τις μουσικές επιλογές τους!!!Και δεν μιλάμε για ένα είδος μουσικής μόνο.Ήρθαν για να κάνουν την διαφορά.Ένα ραδιόφωνο που σκοπός του είναι να καλύψει όλη την μουσική.Και όταν λέμε όλη εννοούμε όλη.Και ο λόγος είναι απλός. Θέλουν να έχουν μαζί με εσάς την δικιά τους ταυτότητα.Με εκπομπές σχεδόν όλο το 24ωρο.Γιατί το ραδιόφωνο είναι έρωτας.Αν κάτσεις και ακούσεις μια φορά,μετά δεν ξεκολλάς εύκολα.Μπορεί όντως να γίνανε πολλές προσπάθειες από πολλούς άλλους,αλλά εμείς έχουμε σκοπό να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να τα σπάμε μαζί σας.Καθημερινά κοντά σας οι παραγωγοί του Radiospasta με διαγωνισμούς, κουίζ,και άλλα πολλά, και συντροφιά μας τι άλλο;Εσάς μαζί με τις επιλογές σας.Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την προσπάθεια μας.

Φιλικά,

Οι Radiospasta.





Κος Γιώργος

Κάπου στα μέσα του ‘79 σε ένα πλανήτη προσγειώθηκε σε μια άψυχη μάζα άθελα του ενσωματώθηκε. Μεγάλωσε στην περιοχή του Κολωνού όπου και δεν έχει φύγει ακόμα από εκεί. Άνθρωπος ευθύς, γεμάτος ειλικρίνεια με μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Αυτό που λέμε το παιδί της γειτονιάς. Αλλά όχι μιας συγκεκριμένης. Εργάζεται στον χώρο της ενημέρωσης σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό καθώς και σε νυχτερινό μαγαζί στο πόστο του υπεύθυνου. Πάντα ότι κάνει το κάνει με πάθος. Δεν θα κάνει κάτι που δεν του αρέσει. Οι μουσικοί του ορίζοντες δεν έχουν όρια. Λάτρης της πιο παλιάς μουσικής (‘80s -‘90s) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί την εξέλιξη της. Ένας άνθρωπος με τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Έχει το μοναδικό χάρισμα να κάνει αναπαραστάσεις από διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις που έχει ζήσει με σκοπό να ρίξει τους άλλους κάτω από τα γέλια. Έχει αρρωστημένη σχέση με τα κομπολόγια. Όποιος τον έχει γνωρίσει μπορεί να επιβεβαιώσει τα παραπάνω!!!

Κος Μάνος

Ένα κρύο πρωινό κάπου στο τέλος του πρώτου μήνα του ‘82 είπε να δει τι γίνεται στον έξω κόσμο. Μεγάλωσε μέχρι τα 7 του χρόνια στο Περιστέρι, αφήνοντας το (σ.σ. δεν είχε & άλλη επιλογή) για να μετακομίσει στο Χαϊδάρι. Με παιδική ηλικία γεμάτη από σκανδαλιές, με αποτελέσματα που δεν σε αφήνουν να πεις ότι ήταν το ήσυχο παιδί. Περνώντας στην εφηβεία ήθελε να βελτιώνεται μέσα από κοινωνικές σχέσεις. Χαρακτήρας που ότι σκέφτεται ή νιώθει δεν το κρατάει μέσα του. Άνθρωπος με ιδιαίτερο (καυστικό) χιούμορ, ειλικρινής, με μουσικές διαδρομές που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη. Έχει εργαστεί σε διάφορες δουλείες. Τα τελευταία 6 χρόνια είναι στον χώρο τον Media. Λειτουργεί μέσα από το τι αισθάνεται και δεν ντρέπεται να τσαλακώσει την εικόνα του για αυτό. Λατρεύει να ζει στα όρια το οτιδήποτε τον ευχαριστεί.

DjSuper Marios

Γεννημένος στα μέσα Μάρτη του ’87 στην Αθήνα. Ανήσυχο πνεύμα (σ.σ. ακόμα και τώρα) γυρνούσε με μηχανάκια από πολλή μικρή ηλικία. Δεν σταματάει να λατρεύει τις μηχανές μέχρι και σήμερα, καθώς και την μεγάλη του καψούρα …τον Raul.Για όσους ξέρουν μιλάμε για έναν Ισπανό εκεί στην Ibiza.Κάποια στιγμή είπε να γίνει κομμωτής, αλλά η σχέση που είχε με την μουσική δεν άφησε και πολλά περιθώρια. Με 6 χρόνια εμπειρία στην νύχτα στο πόστο του Dj, από ελληνάδικα club μέχρι και σε houseάδικα είναι ένας άνθρωπος που μέσα από την μουσική είχε ένα σκοπό. Να διασκεδάζει τον κόσμο. Αν έχεις όμως ανησυχίες δεν σταματάς στο να παίζεις μουσική. Πηγαίνεις στο επόμενο στάδιο. Να γράφεις στίχους ή να ερμηνεύεις διάφορα τραγούδια με επιτυχία. Έχει την μοναδική ικανότητα να σου φτιάξει την διάθεση με μια και μόνο ατάκα του ή μια μουσική επιλογή του.

DjPat

Ο Σεπτέμβρης έχει μπει 11 μέρες. Λίγους μήνες πριν η Ελλάδα έχει κατακτήσει το Eurobasket. Ένα παιδί που στο μέλλον του αρέσει η τεχνολογία, κάνει την εμφάνιση του στην γη. Στην εφηβεία του είναι ένα ήσυχο παιδί. Δεν λέει πολλά, αλλά έχει την όρεξη να μάθει πολλά. Σπουδάζει προγραμματιστής ενώ παράλληλα «ψάχνεται» με την μουσική. Όταν έρχεται η ώρα της μαμάς πατρίδας υπηρετεί σαν εύζωνας. Δεν αφήνει ούτε την μουσική αλλά ούτε την τεχνολογία. Έχει καταφέρει να συνδυάσει και τα δυο. Έρχεται η μέρα που συμμετέχει στην ομάδα γνωστού club διασκέδασης στην περιοχή του Μπουρναζίου. Ανταποκρίνεται και το ερέθισμα της μουσικής των κάνει να ασχοληθεί πιο σοβαρά μαζί της. Δημιουργώντας remix γνωστών μουσικών κομματιών καθώς και μουσικές για καινούργια μουσικά κομμάτια υπόσχεται μοναδικές εκπομπές που θα τα σπάσουν.

B.K.

Αθήνα 5 του Απρίλη και ένα αστέρι κάνει την εμφάνιση του στον κόσμο μας. Μεγαλώνει στην περιοχή του Κολωνού όπου δεν λέει να την αφήσει μέχρι και σήμερα. Στα παιδικά χρόνια του ξεκινά να ακούει δειλά μια μουσική που άλλα παιδιά της ηλικίας του ούτε καν ήξεραν πως λέγεται. Το hip –hop έρχεται να μπει στην ζωή του και να μείνει. Με ακούσματα Αμερικάνικης έγχρωμης μουσικής και των δυο ακτών (σ.σ. East and West coast) με καλλιτέχνες όπως 2Pac, Dr Dre, Notorious, Dmx και πολλούς άλλους, κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Μαζί με μια παρέα φίλων ιδρύουν το hip –hop συγκρότημα με όνομα «Ακατανόμαστοι Crew».Για κάποιους λόγους το 2002 διαλύεται. Από την παρέα αυτή μένουν ο Bk και ο Παράνομος. Και ερχόμαστε στο 2006 όπου δεν το βάζουν κάτω και ιδρύεται μια καινούργια hip hop παρέα. Οι “next Level”. Με επιτυχίες σε σοβαρούς διαγωνισμούς (Mad For bands κατακτώντας την 2η θέση), συνεργασίες (Ημισκούμπρια κ.α.) καθώς και live εμφανίσεις σε γνώστες hip hop σκηνές, ένας έγχρωμος σε άσπρο σώμα ήρθε να τα σπάσει με τις μουσικές επιλογές του.

Paranomos

Τελευταία μέρα του ‘84. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος έρχεται στην παρέα του κόσμου κάτι μοναδικό. Γνωστός στα στέκια που συχνάζει ως ο “Παράνομος” .Ένα άτομο με πολύ τρέλα. Ζει από μικρός μέσα στις μηχανές, κάτι που στην πορεία της ζωής του θα γίνει σχέση ζωής. Ο Παράνομος εκτός από την ταχύτητα και τις μηχανές έχει και ένα άλλο πάθος. Την hip hop μουσική. Ασχολείται μαζί της από το δημοτικό. Ένας πιτσιρικάς μέσα σε όλα, ακούει κάποια μουσική που στο μέλλον γίνεται μόδα. Μαζί με τον Bk κάνουν την προσπάθεια τους. Το 1999 Οι «Ακατανόμαστοι» είναι γεγονός. Σε ηλικία 15 χρονών έχουν δικό τους συγκρότημα που δυστυχώς δεν είχε καλή κατάληξη. Δεν το βάζουν κάτω και το 2006 δημιουργείται το hip-hop συγκρότημα «NEXT LEVEL» με σοβαρές διακρίσεις. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που στην ζωή του δεν υπάρχει το φρένο. Σκοπός του να μας περάσει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και όπου αλλού υπάρχει hip-hop με τις επιλογές του.





www.radiospasta.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ας πούμε και καμιά κουβέντα...